Strinjanje s pogoji

Pri podjetju MTKolar elektrotechnik smo naše spletno mesto oblikovali z namenom omogočiti splošno informiranje o MTKolar elektrotechnik in njegovih izdelkih, storitvah ter aktivnostih. S pregledovanjem ali uporabljanjem tega spletnega mesta potrjujete, da ste pogoje prebrali, da jih razumete ter se z njimi strinjate in jih v celoti sprejemate. Če se z njimi ne strinjate, vas prosimo, da teh strani ne uporabljate. Priporočamo vam, da občasno obiščete našo stran in ponovno pregledate veljavne pogoje uporabe, saj so ti pravno obvezujoči.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletnem mestu MTKolar elektrotechnik so informativne narave. MTKolar elektrotechnik se bo trudil za najboljše možno delovanje svojega spletnega mesta, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za njegovo nemoteno uporabo. Vsi uporabniki uporabljajo to spletno mesto na lastno odgovornost. MTKolar elektrotechnik ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na spletnem mestu MTKolar elektrotechnik ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

MTKolar elektrotechnik se bo trudil za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, ki so na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

MTKolar elektrotechnik lahko strani svojega spletnega mesta spremeni kadar koli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Prepovedana in nezakonita uporaba

Spletno mesto MTKolar elektrotechnik lahko uporabljate le pod pogojem, da ga ne boste uporabljali za nezakonite namene oziroma za takšne, ki jih ti pogoji, zahteve in opombe prepovedujejo. Spletnega mesta ne smete uporabljati na kakršen koli način, ki bi lahko poškodoval, onemogočil, preobremenil ali škodil podjetju MTKolar elektrotechnik ali njegovim strankam. Strogo je prepovedano uporabljati ali kontaktirati to spletno mesto z namenom oviranja ali poškodovanja njegove vsebine ali varnostnih ukrepov ali nadlegovati oz. omaloževati MTKolar elektrotechnik, njegove storitve ali osebje. Prepovedano je usmerjanje nezaželene elektronske pošte (spam) na to spletno mesto ali preko njega. Prepovedan je vsak poizkus pridobivanja nepooblaščenega dostopa do računalniških sistemov MTKolar elektrotechnik s hekerskimi posegi, pridobivanjem gesel ali drugimi načini. MTKolar elektrotechnik je popolnoma upravičen, da presodi, če katera koli uporaba krši ta pravila in da ukrepa, kot se mu zdi primerno v primeru kakršne koli kršitve. Kršitve sistema ali varnosti omrežja lahko privedejo do civilne ali kazenske odgovornosti.

Vaša vprašanja in predlogi

V primeru kakršnih koli vprašanj, pomislekov ali predlogov glede Pogojev uporabe spletnega mesta MTKolar elektrotechnik, vas prosimo, da nam jih posredujete preko spletnega obrazca.

Close Menu